(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, esiopetus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Vantaan kaupunki
Kasvatuksen ja oppimisen toimiala/opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan 


Pidätkö työskentelystä esiopetusikäisten lasten kanssa? Haluatko perehtyä erityisesti yhden ikäryhmän kehitykseen ja tukea esiopetusvuotta psykologian asiantuntemuksellasi? Pidätkö siitä, että työpäiväsi ovat erilaisia ja saat työskennellä hyvin monenlaisten asioiden parissa yhdessä monenlaisten ihmisten kanssa? Oletko valmis kehittämään Vantaan kaupungin esiopetuksen psykologin työtä?

Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön haetaan esiopetuksen psykologia vakituiseen tehtävään 1.9.2020 alkaen. Esiopetuksen psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija esiopetuksessa. Psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä. Hän toimii alueensa päiväkotien moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Esiopetuksen psykologina keskityt yhden ikäryhmän tukemiseen. Vantaalla esiopetuksessa on yhteensä kolme kuraattoria ja kolme psykologia ja he tekevät tiivistä ja hyvää ammatillista yhteistyötä tiiminä ja kuraattori-psykologityöpareina.

Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu Länsi-Vantaan alueelle. Työtä tehdään yhdessä Länsi-Vantaan varhaiskasvatuksen opettajien ja muiden kasvattajien kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat myös varhaiskasvatuksen konsultoivat erityisopettajat sekä muut lapsen kehityksen asiantuntijat. Työhuone sijaitsee Myyrmäen sosiaali- ja terveysasemalla, mutta työtä tehdään paljolti päiväkodeissa, lähellä lapsia ja perheitä. Ajokortti ja oma auto on työssä hyödyksi.

Vantaalla kaikki psykologi- ja kuraattoripalvelut varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle sijoittuvat yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Yhteisen opiskeluhuollon yksikön ansiosta voimme kehittää opiskeluhuoltoa kokonaisuutena ja jatkumona ja tehdä moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä opiskeluhuollon psykologin tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 37h45min/viikko


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Niemi Sari

040 1447672

saria.niemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelinaikana 18.8.2020 klo 13-15 (muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.