Psykologi, esi- ja perusopetuksen opiskeluhuolto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa? Tule psykologiksi esi- ja perusopetuksen opiskeluhuoltoon Espooseen! Haemme määräaikaisiin tehtäviin psykologeja. Avoimia tehtäviä on usealla koululla (Matinkylä-Olari-Tapiola, Leppävaara, Espoonlahti, Keski- ja Pohjois-Espoo), hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Opiskeluhuollon psykologin tehtävässä keskeistä on monialaisen ja konsultatiivisen työotteen soveltaminen ja kehittäminen koko kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhteisöllisen hyvinvointityön lisäksi tehtäviin sisältyy yksittäisten oppilaiden tilanteiden selvittämistä ja arviointia sekä opiskelun kannalta olennaisten tukitoimien suunnittelua ja toteuttamista.

Oppilaiden kanssa tehtävä työ tapahtuu yhteistyössä oppilaan lähipiirin, koulun henkilöstön sekä muun verkoston kanssa. Tehtävässä pääset edistämään oppilaiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Meillä panostetaan perehdytykseen. Uutena psykologina pääset vuoden mittaiseen perehdytysohjelmaan ja saat oman mentorin. Myös esimieheltä ja tiimiltä saat hyvää perehdytystä sekä tukea omaan työhösi ja työhyvinvointiin. Säännöllinen työnohjaus ja koulutukset tukevat työssä suoriutumista ja jaksamista.

Espoossa opiskeluhuoltoa toteutetaan tavoitteellisesti ja jatkuvasti yhdessä kehittäen. Opiskeluhuollon palveluyksikössä kehitämme opiskeluhuoltoa jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, ja teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken.

Tule tukemaan espoolaisia lapsia ja nuoria koulunkäynnin ja kasvun haasteissa!

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37 h 45 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuus vaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot