(Poistunut julkaisusta)

Psykologi Adecco Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Adecco Finland hakee joukkoihinsa nohevaa ja notkeaa

 

PSYKOLOGIA

 

jolla on eväitä luoda uutta ja kykyä kehittää jo olemassa olevaa. Nykyisen arviointitiimimme toiminta kasvaa kestävästi ja haluamme monipuolistaa arvioitamme sekä vahvistaa psykologista osaamista tiimissämme.

 

Etsimme syvällistä ajattelijaa, laadukasta laskijaa ja samalla käytännönläheistä ihmistä, jolla on kiinnostus organisaatioiden toiminnan kohentamiseen ja modernien arviointimenetelmien käyttämiseen ja kehittämiseen.

 

Arviointitoiminnan kokemus ei ole välttämättömyys, joskin siitä tai menetelmien tuntemisesta on apua.

 

Adecco Group on Sveitsin pörssiin noteerattu henkilöstötoimialalla maailman suurin yritys, joka toimii 64:ssä maassa ja työllistää noin 33 000 asiantuntijaa sekä yli 800 000 työntekijää. Suomessa Adeccolla on 180 kollegaa, 20 toimipistettä, yli tuhat tyytyväistä asiakasta ja noin 130 M€ liikevaihto.

 

Mikäli haaste kiinnostaa, pystyt tiimipelaamiseen ja haluat mahdollisesti luoda itsellesi kansainvälisen uran, ota yhteyttä tai laita hakemus. Voit työskennellä Tampereella tai Helsingissä. Kysymyksiisi vastaa toimitusjohtaja, psykologi Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455 / jukka-pekka.annala@adeccogroup.com

 

Haku tehtävään on avoinna kesäkuun loppuun.