(Poistunut julkaisusta)

Psykologi (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee ensilinjan, mielialahäiriö-, psykoosi- ja päihdepalveluissa.

Haemme kahta psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen 4.5.-31.12.2020 ensilinjan palveluihin, Kalasataman psykiatrian poliklinikan akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmään.

Psykologi toimii moniammatillisessa työryhmässä psykologian asiantuntijana. Työnkuva on monipuolinen ja siinä korostuvat arviointitaidot, lyhyiden tiiviiden hoitojaksojen toteuttaminen sekä konsultointi ja muu yhteistyö muiden palvelulinjojen ja verkostojen (esimerkiksi mielialahäiriöpalvelut, päihdepalvelut) kanssa mahdollisen jatkohoidon suunnittelussa.

Akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmän keskeiset tehtävät ovat kiireellisessä hoidon tarpeessa olevien, uusien erikoissairaanhoidon potilaiden akuuttihoito;

- vähemmän kiireellisissä tilanteissa erikoissairaanhoidossa aloittavien potilaiden arvioitijakson toteuttaminen ja hoidon suunnitteleminen moniammatillisesti (lääkäri, sairaanhoitaja, psykologi, sosiaalityöntekijä).

- perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyöverkostojen konsultointi psykiatriseen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdematkalippuedun. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:

Kokemusta aikuispsykiatriasta. Keskeisten kliinisen psykologian arviointi- ja tutkimusmenetelmien hallintaa.


Luemme eduksi:

Koulutuksen ja kokemuksen tiiviiden lyhytterapeuttisten hoitointerventioiden toteuttamisesta. Koulutuksen ja kokemuksen akuuttien kriisitilanteiden psykologisista hoitointerventioista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ts. johtava psykologi Emma Salo, p. 09 -310 58367

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi