Psykologi (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Beskrivning av jobbet

Rekrytoimme kahta psykologia uuteen yksikköön

Haluaisitko sinä mukaan kehittämään täysin uutta lasten mielenterveyspalvelua? Siihen tarjoamme sinulle nyt tilaisuutta.

Olemme perustamassa moniammatillista työryhmää ja yli 30 ammattilaisen yksikköä, jotta helsinkiläiset lapset ja heidän perheensä saavat tarvitsemaansa apua ja varhaisen vaiheen tukea.

Tule auttamaan yhdessä lapsiamme, jotta heidän tieltään poistuvat tarpeettomat kehitykselliset esteet!


MISTÄ TARKEMMIN OTTAEN ON KYSE?

Me haluamme johtaa, kehittää sekä organisoida nykyistä paremmin alle 13-vuotiaiden lasten mielenterveyspalveluketjuja palveluiden integraatioita edistäen. Tämä Helsingin kaupungin strategian uudistus on osa tulevaisuuden sote-ohjelmaa ja -rakenneuudistusta. Luomme nyt toimivat rakenteet, lisäämme systemaattista vuoropuhelua ja tiivistämme eri toimijoiden yhteistyötä tuottaaksemme mielenterveys- ja kehitysvaikeuksista kärsiville lapsillemme tätä tärkeää ja uutta palvelua. Tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä perhekeskusten kanssa.

Rakennamme nyt uutta ja teemme työtä, jossa onnistumiseemme kohdistuu suuri kiinnostus, ja johon nyt panostamme tosissamme. Haluatko päästä vaikuttamaan - hyppää mukaan matkaamme. Ilman sinua emme nimittäin onnistu!


KANSSAMME - MYÖS SINÄ - ONNISTUT

Sinä olet avainasemassa tässä yksikkömme tärkeässä työssä - primus motor, joka varmistaa onnistumisemme.

Autat meitä kehittämään prosessejamme ja laajasti verkottuvaa toimintaamme, jotta hoidolliset interventiot huomioivat lapsen toimintaympäristön ja hyödyntävät tutkimukseen perustuvia hoitomenetelmiä. Varmistat kanssamme, että uudenlaiset palvelumme yhteensovittuvat läpi toimialojen eivätkä lievästi tai keskivaikeasti oireilevat lapset sekä heidän perheensä ole yksin.

TEHTÄVÄSSÄSI autat perheitä ja muuta toimintaympäristöä poistamaan lapsen tieltä kehityksellisiä esteitä ymmärrystä ja keinovalikoimaa kasvattamalla. Arvioit lasten kehitystä toteuttaen lapsille kognitiivisia ja sosioemotionaalisia tutkimuksia. Tarkennat diagnostisia prosessejamme ja osallistut moniammatilliseen kuntoutussuunnitelmien tekemiseen. Olet konsultatiivinen tuki muille hoitoa tarvitsevien lasten kanssa toimiville ammattilaiselle.

Koordinoit sekä toteutat tavoitteellisia ja määrämittaisia hoidollisia interventioita. Halutessasi vaikutat myös laajemmin ryhmämuotoisesti kuntouttaen tai järjestämissämme infotapahtumissa.

Onnistuminen työssäsi näkyy positiivisena muutoksena lasten arjessa ja kuuluu kiitoksina, joita saat näiltä kaikilta kanssasi tärkeää työtä tekeviltä. Myös työskentelymme tehostuu ja tuottamamme terveyshyöty lisääntyy, kun yhä useampi lapsi ja heidän perheensä saa tarvitsemaan apua.


PERUSTETTAVA YKSIKKÖ

Tavoitteenamme on saada yhteen loistava joukko eri osaamisalueiden ammattilaisia. Esihenkilönäsi tulee toimimaan yksikkömme ylilääkäri, ja sinua työssäsi onnistumaan auttavat myös yksikkömme ammattilaiset; osastonhoitaja, sairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät, neuropsykologit, toimintaterapeutit, lastenneurologit ja -psykiatrit sekä kultaakin kallisarvoisempi toimistosihteeri. Heidän apuunsa voit luottaa, kuten he sinun tukeesi.

Tavoitteenamme on rakentaa kulttuuriltaan avoin, innostunut sekä turvallinen työyhteisö osaksi perusterveydenhuollon palveluita. Me kuuntelemme ja arvostamme toisiamme ja teemme asioita suunnitelmallisesti yhdessä. Tällaisen työpaikan me haluaisimme - toivottavasti sinäkin.

Mikä mielestämme on hienoa, meillä on onnistumisen avaimet pitkälti omissa käsissämme. Aloitamme puhtaalta pöydältä, ja sinulla on tilaisuus vaikuttaa paljon siihen, kuinka työskentelemme ja toimintaamme kehitämme.


MITÄ MUUTA TÄMÄ TEHTÄVÄ JA ME VOIMME SINULLE TARJOTA?

- Varmistamme, että saat ammatillista tukea ratkaisuihin ja arjen työhösi. Tämä on mielestämme tärkeää - uutta kun olemme rakentamassa.

- Uuden rakentaminen ja toimintamme mittaluokka mahdollistaa halutessasi sinulle myös ammatillisen erikoistumisen omia kiinnostuksen kohteitasi mukaillen.

- Uskallamme luvata, että kanssamme opit ja koet uutta. Osaamispääomasi kasvaa, kun rinnallasi tulevat työskentelemään eri ammattikuntien parhaat osaajat ja tarvitsemasi menetelmäkoulutukset ovat käytettävissäsi.

- Työskentelysi tapahtuu yli organisaatiorajojen, mikä on varmasti yksi työn rikkauksista. Toisaalta olet myös itse pitkälti ohjaksissa, mitä tulee oman työsi organisointiin ja kalenteriisi.

- Kanssamme tulet tekemään hyvää luonnollisesti auttamillemme perheille mutta avustamme myös erikoissairaanhoitoa keventämällä heidän taakkaansa.

- Työllämme on onnistumisen edellytykset. Työmme on yhteiskunnallisesti erityisen kiinnostuksen kohteena. Myös yksi meidän kaupunkimme kärkihankkeista ja panostusalueista.


VINKKI: Kiinnostaisiko sinua verkostoitua yksikön perustamista koordinoivan ylilääkärin Korpirinteen Sarin kanssa kuullaksesi lisää? Sarin löydät LinkedIn:stä - voit laittaa siellä verkostoitumiskutsun.


OLETKO ETSIMÄMME TYÖKAVERI?

Tässä tehtävässä työskennelläksesi sinulla on oltava psykologin koulutus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa ammattia laillistettuna psykologina. Sinulla on myös mahdollisesti osaamista käyttäytymistieteellisistä menetelmistä.

Mitä tulee työkokemukseesi, meistä kokemusvuosiasi merkityksellisempää on halusi kehittyä ja kehittää uutta. Emme tule kangistumaan kaavoihin, joten innostus ja positiivisen kautta uuteen tarttuva työote on mielestämme tärkeää. Olet aktiivinen ja innokas uuden oppija, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä.

Tässä työssä sinun tarvitsee olla ratkaisukeskeinen verkostoituja, joka ymmärtää, että onnistumme nimenomaan yhdessä. Korvasi ovat virittäytyneet kuunteluun mutta yhtä lailla vahvuutesi on näkemystesi ja osaamisesi esiintuominen - kuitenkin tunnistaen tilanteet, joissa joustaminen on tarpeen.


TERVETULOA MUKAAN!

Tähän tehtävään voit hakea Hae paikkaa -painikkeesta 18.6.2021 mennessä. Koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Lapsemme ansaitsevat parhaimman hoidon. Olisi hienoa saada sinut ja osaamisesi mukaan tekemään tätä tärkeää työtämme. Olethan siis yhteydessä!


LISÄTIETOA

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-256-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tähän tehtävään hakeaksesi sinun on oltava psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja sinulla on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, ylilääkärimme Sari juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat numerosta 040 635 1318. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tai kokeile vaihtoehtoisesti sähköpostia sari.korpirinne@hel.fi. Voit olla yhteydessä myös johtavaan ylilääkäriimme Anna Nikulaan. Annalle voit laittaa sähköpostia anna.nikula@hel.fi ja sitä kautta myös vaikka soittopyynnön.

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462246
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki