(Poistunut julkaisusta)

Psykolog, familjerådgivning, Esbo stad
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2019

Psykolog, familjerådgivning, Esbo stad

Työavain 2-251-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 31.10.2019 kello 15:45
Familjerådgivning , Gårdsbrinken 1 C, 4. vån 02240 Esbo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Vi söker en psykolog till Svenska familjerådgivningen i Esbo. Familjerådgivningen erbjuder hjälp för svenska och tvåspråkiga Esbofamiljer med barn under 13 år. För oss på familjerådgivningen är det viktigt att stöda föräldrarna och växelverkan i familjen samt barnets friska utveckling. Vi arbetar korttidsterapeutiskt, utgående ifrån de resurser som finns i familjen. Vår målsättning är att i rätt tid erbjuda stöd till våra kommuninvånare och samarbetspartners. Vi gör upp målsättningar för arbetet tillsammans med våra klienter och nätverket. De flesta klienterna får under 1-5 besök den hjälp de behöver. Vår målsättning är att familjerna får den hjälp de behöver inom 15 besök. Vi samarbetar aktivt med, och ger konsultation till, de olika aktörer som erbjuder tjänster för barnfamiljer. Vikariatet börjar enligt överenskommelse och tar slut den 31.8.2020.


Kelpoisuusvaatimus: Legitimerad psykolog.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään fullständiga kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska, ett självständigt arbetssätt, förmåga att arbeta i team och i nätverk, samt en vilja att utveckla sitt arbete.

Arvostamme tidigare erfarenhet av psykosocialt arbete med barnfamiljer. Vi värdesätter specialiseringsstudier i familjerådgivningsarbete eller psykoterapiutbildning, kortare utbildningar som lämpar sig för familjerådgivningsarbetet och erfarenhet av att arbeta korttidsterapeutiskt, resurs och/eller lösningsfokuserat. Vi värdesätter även kunskaper i metoder som stöder växelverkan, arbete med mångkulturella familjer samt erfarenhet av användningen av elektroniska tjänster och sociala medier i klientarbetet.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3569,48 € / månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 tim 15 min / veckaLisätietoja tehtävästä
Ledande psykolog Kirsi Kuronen
0438247276
förnamn.j.efternamn@espoo.fi

Familjerådgivare Heidi Packalen
0405221689
förnamn.efternamn@espoo.fi