Psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävä mielenterveyspalveluissa
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perustason mielenterveyspalvelutTyösuhteen kesto: Määräaikainen 19.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Haemme Vantaan kaupungin mielenterveyspalveluihin  psykiatrista sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään vuoden 2021 loppuun.

Perusterveydenhuollon mielenterveystyö on itsenäistä ja tavoitteellista potilasvastaanottoa, konsultaatioita sekä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon, erikoissairaanhoidon  sekä muiden toimijoiden kanssa.  Sairaanhoitajat hoitavat yhteistyössä lääkärin kanssa potilaita, joilla on  mm. lievä tai keskivaikea masennus, ahdistuneisuushäiriö, jännittämis- tai paniikkihäiriö tai elämäntilannekriisi. Palvelussa tarjotaan suunnitelmallisia, lyhytkestoisia yksilö- ja ryhmähoitoja potilaille sekä konsultaatioita yhteistyökumppaneille.

Tehtävä edellyttää vahvaa ammattitaitoa mielenterveyden hoitotyöstä sekä työkokemusta ko. alalta. Katsomme eduksi sairaanhoitajakoulutuksen suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen sairaanhoitaja tai mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehdon.

Arvostamme  lyhytterapeuttista työskentelyotetta, hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista otetta mielenterveyspalvelujen kehittämiseen. Apotti-potilastietoärjestelmän osaaminen on etu.

Tarjoamme kehittämisorientoituneen, kannustavan työympäristön, lähiesimiehen tuen sekä työnohjauksen. Ammatillisen osaamisen syventämistä ja monipuolistamista tuetaan koulutuksella.

Olet innovatiivinen psykiatrisen hoitotyön ammattilainen, jolle on jo kertynyt kokemusta mielenterveyden hoitotyöstä.  Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja  kerro kokemuksestasi ja osaamisestasi. 

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Voimassa olevaa LOVe-todistusta tai LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut psykiatriseen hoitotyöhön ja muut työhön liittyvät täydennyskoulutukset. Kokemuksen itsenäisestä, psykiatrisesta vastaanottotyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Mielenterveys- ja päihdehoidon sekä Vantaan sosiaali- ja terveyspalvelujen tuntemisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Päivätyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Heiska-Johansson Ainomaija

0405272162

ainomaija.heiska-johansson@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422041
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa