(Poistunut julkaisusta)

Psykiatrian vastuulääkäri
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Oletko kiinnostunut mielenterveyspalveluiden kehittämisestä? Tule psykiatrian vastuulääkäriksi Mehiläisen Lääkärikeskuksiin!

Tehtävässä saat mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta johtavan, dynaamisen ja kasvavan terveydenhuollon yrityksen mielenterveyspalveluiden toimintaan ja alan kehittämiseen. Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielenterveyspalveluiden eteenpäin viemiseen ja psykiatrian vastuulääkärinä olet keskeisessä roolissa johtamassa mielenterveyspalveluiden kehitystyötä osallistuen uusien palveluiden kehittämiseen, toimintamallien jalkauttamiseen sekä viestintään.

Sinulla on tärkeä koordinoiva rooli psykiatrien ja muiden mielenterveyden ammattilaisten työn kehittämisessä. Keskeinen osa tehtävääsi on vastata mielenterveyspalveluiden lääketieteellisistä kysymyksistä luoden linjaukset liiketoimintayksikön laajuisesti tiiviissä yhteistyössä konsernin lääketieteellisen johtajan kanssa. Vastuutehtävä on osa-aikainen, mikä mahdollistaa myös oman vastaanoton pitämisen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa ja kehittämismyönteistä toimintaotetta
- Kokemusta mielenterveyspalveluiden kehittämisestä ja/tai johtamisesta
- Kykyä johtaa, koordinoida ja viestiä palveluista selkeästi ja innostaa mielenterveyspalveluiden henkilöstöä ja ammatinharjoittajia työssään
- Kykyä ottaa kantaa lääketieteellisiin kysymyksiin ja edistää uusien hoitomuotojen ja palveluiden käyttöönottoa
- Hyviä projektihallintataitoja sekä organisointikykyä
- Halua toimia uudistushenkisessä ja nopeatempoisessa ympäristössä useiden samanaikaisten projektien parissa
- Kokemus ja osaaminen päihdepalveluista katsotaan eduksi tehtävässä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan lääketieteellisen johtajan tiimissä Helsingin Töölössä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Avuksesi ja työkaveriksi saat joukon lääketieteen, viestinnän ja markkinoinnin sekä digikehityksen parhaita osaajia.

Psykiatrian vastaavan lääkärin työ on osa-aikaista. Toivomme, että pystyt työskentelemään ainakin osin Helsingissä. Sen lisäksi voit tehdä psykiatrian vastaanottotyötä missä tahansa Suomessa. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä elokuussa 2020 ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 3.6.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lääketieteellinen johtaja Kaisla Lahdensuo (jätä soittopyyntö kaisla.lahdensuo@mehilainen.fi)
Mielenterveyspalveluista vastaava johtaja Hanna Hovi (0400 417 177 / hanna.hovi@mehilainen.fi)