(Poistunut julkaisusta)

Psykiatri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme psykiatrian tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen tehtävään Rovaniemen palvelupisteeseemme 4.1.2021 alkaen. Työtuntien suhteen käymme mielellämme vielä tarkempaa keskustelua.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Ammatillisena tukena työssäsi ovat palvelualueen mielenterveyden ylilääkäri, palvelupisteiden psykiatrit sekä valtakunnallinen psykiatriverkosto. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy psykiatrin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. 

Työyhteisönä meille olisi suuri etu, mikäli sinulla on osaamista neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikasta ja hoidosta. Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkan ja työehtojen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta ja lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Kemppainen puh. 0417306090. Tavoitat Liisan puhelimitse tiistaisin ja keskiviikkoisin aamupäivällä tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:
Jätä tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään keskiviikkona 28.10.2020. Olemme sinuun yhteydessä jo hakuajalla sopien askelmerkeistä jatkon suhteen.