(Poistunut julkaisusta)

Psykiatri och ungdomspsykiatri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Vi söker nu en specialist inom psykiatri eller ungdomspsykiatri till en heltidsanställning från enligt avtal. Också arbete på deltid är möjligt.

Vi har mångprofessionell arbetsgemenskap och du har professionella stödfunktioner i ditt arbete inkluderar en ledande överläkare och en regional överläkare för mentalhälsa, psykiatriker vid servicepunkter och ett rikstäckande nätverk av psykiatriker.

Universitets- och högskolestuderande som vi tar hand om är positiva och motiverade att befrämja sin egen hälsa. SHVS har tillgång till avancerade elektroniska tjänster som hela tiden utvecklas till att bli mångsidigare och bättre. Du jobbar rikstäckande med svenskspråkiga kunder på distansmottagning. SHVS serverar studenter på vardagar, så vi har inte kvälls-, natt- eller helgskift.

Vi väntar på specialläkarrättigheter inom ifrågavarande specialområde. Som arbetsgemenskap skulle det vara till stor nytta för oss om du har expertis inom behandlingen av neuropsykiatriska sjukdomar.

Har du några frågor? Tilläggsuppgifter om arbetet ger ledande överläkare för mentalhälsa Tommi Väyrynen, tel. 046 876 9743 eller via e-post förnamn.efternamn@yths.fi.

Lämna in din kontaktinformation och löneanspråk via länken nedan och vi kontaktar dig så snart som möjligt.