(Poistunut julkaisusta)

Prosessoijia, Okmetic Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Suomalainen korkean teknologian yritys Okmetic Oy etsii laajenevaan tuotantoonsa uusia prosessoijia Okmeticin Vantaan tehtaalle. Tehtävissä pääset valmistamaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä, erinomaisten laatuvaatimusten täyttämiä piikiekkoja puolijohdeteollisuuteen.
 
Tarjottavat tehtävät ovat vakituisia ja töitä tehdään pääasiassa keskeytymättömässä 3-vuorossa. Osassa tuotantoa on käytössä 8h työvuorot ja osassa 12h työvuorot.

Okmeticin tuotannossa on useita eri vaiheita, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri sinun taidoillesi ja kiinnostuksillesi sopiva tehtävä. Työtehtävänäsi voi olla esim. piikiekkoja tekevien laitteiden operointi, kiekkojen kiillottaminen/puhdistaminen ja laadunvalvonta. Tuotantotiloja on myös monenlaisia aina konepajaympäristöstä korkean siisteyden puhdastiloihin.

Tehtävissä menestyäksesi sinulta tulee löytyä oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, vastuuntuntoa sekä kykyä tehdä työtä järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Sinulta ei tarvitse löytyä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä Okmetic perehdyttää kaikki valitut henkilöt kattavalla perehdytysohjelmallaan. Kuitenkin aikaisempi kokemus tuotanto- ja vuorotöistä on eduksi uusien tehtävien omaksumiseksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat osaksi kasvavaa sekä menestyvää Suomalaista korkean teknologian yritystä toimialalle, jonka kasvulle ei näy loppua, niin laita hakemuksesi tulemaan. Valitut henkilöt pääsevät nauttimaan Okmeticin tarjoamista kattavista koulutuksista ja henkilöstöeduista.
Adecco toimii rekrytoinnissa Okmeticin rekrytointikumppanina ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Okmeticin omiksi työntekijöiksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, tomi.kolu@adecco.fi, 040 640 3118.

Okmetic on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkovalmistaja. Yhtiö toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin asiakkaiden valmistamat tuotteet päätyvät lukuisiin meitä ympäröiviin loppusovelluksiin. Niitä ovat esimerkiksi älypuhelimet, kannettavat laitteet, autoelektroniikka, teollisuuden prosessikontrolloinnin ja lääketieteen sovellukset, Internet of Things (IoT) sekä erilaiset tehonsyötön ja hyötysuhteiden parantamiseen liittyvät ratkaisut.

Asiakkaan tehtävänimike:  Prosessoija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, 0406403118


Toimipaikka:  VANTAA