(Poistunut julkaisusta)

Prosessoija
Okmetic

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Suomalainen korkean teknologian yritys Okmetic Oy etsii laajenevaan tuotantoonsa uusia prosessoijia Okmeticin Vantaan tehtaalle. Tehtävissä pääset valmistamaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä, erinomaisten laatuvaatimusten täyttämiä piikiekkoja puolijohdeteollisuuteen. Adecco toimii rekrytoinnissa Okmeticin rekrytointikumppanina ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Okmeticin omiksi työntekijöiksi.

Tarjottavat tehtävät ovat vakituisia ja töitä tehdään pääasiassa keskeytymättömässä 3-vuorossa. Tuotannossa on käytössä sekä 8h että 12h työvuoromallit.

Okmeticin tuotannossa on useita eri vaiheita, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri sinun taidoillesi ja kiinnostuksillesi sopiva tehtävä. Työtehtävänäsi voi olla esim. piikiekkoja tekevien laitteiden operointi, kiekkojen sahaus, kiillottaminen/puhdistaminen ja laadunvalvonta. Tuotantotiloja on myös monenlaisia aina konepajaympäristöstä korkean siisteyden puhdastiloihin.

Voit tutustua tuotannon tehtäviin tarkemmin ja Okmeticilla työskentelevien uratarinoihin tästä linkistä https://ura.okmetic.com/departments/tuotanto

Tehtävissä menestyäksesi sinulta tulee löytyä oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, vastuuntuntoa sekä kykyä tehdä työtä järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Sinulta ei tarvitse löytyä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä Okmetic perehdyttää kaikki valitut henkilöt kattavalla perehdytysohjelmallaan. Kuitenkin aikaisempi kokemus tuotanto- ja vuorotöistä on eduksi uusien tehtävien omaksumiseksi.

Mikäli kiinnostuit Okmeticin tarjoamista töistä ja haluat osaksi kasvavaa sekä menestyvää Suomalaista korkean teknologian yritystä toimialalle, jonka kasvulle ei näy loppua, niin laita hakemuksesi heti tulemaan. Valitut henkilöt pääsevät nauttimaan Okmeticin tarjoamista kattavista koulutuksista ja henkilöstöeduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Mari Haapala, mari.haapala@adecco.fi, 040 845 1012.

Okmetic on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkovalmistaja. Yhtiö toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin asiakkaiden valmistamat tuotteet päätyvät lukuisiin meitä ympäröiviin loppusovelluksiin. Niitä ovat esimerkiksi älypuhelimet, kannettavat laitteet, autoelektroniikka, teollisuuden prosessikontrolloinnin ja lääketieteen sovellukset, Internet of Things (IoT) sekä erilaiset tehonsyötön ja hyötysuhteiden parantamiseen liittyvät ratkaisut.