(Poistunut julkaisusta)

Prosessoija
Okmetic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Okmeticilla kaivataan piinkovia prosessoijia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle. Oletko sinä yksi heistä?

Okmetic investoi Vantaan tehtaan laajennukseen ja tarvitsee uusia prosessoijia koulutettavaksi puolijohdeteknologian ammattilaisiksi. Keväällä Okmeticilla aloitti lähes 20 prosessoijaa ja nyt etsimme joukkoon lisää huipputyyppejä loppukesän aikana. Työsuhde alkaa elo-syyskuussa ja ovat luonteeltaan vakituisia, joten edellytämme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin pidemmäksikin aikaa. Tutustu prosessoijan työhön tarkemmin tästä: https://youtu.be/nbMdwNy84IM.

Prosessoijana työtehtäväsi koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista prosessitöistä tuotannon eri vaiheissa. Työskentelet modernissa tehtaassa muun muassa tuotantoprosessin ohjauksessa, automaatiolaitteiden ja -robottien operoinnissa sekä laadunvalvonnassa varmistaen, että asiakkaille toimitettavat piikiekot täyttävät korkeat laatukriteerit. Osa työskentelystä tapahtuu siisteissä puhdastiloissa ja töitä tehdään pääsääntöisesti kolmivuorotyössä. Osassa tuotannosta siirrytään 12-tuntiseen työvuoroon syksyn aikana, jolloin vuorot sijoittuvat päivälle ja yölle.

Aikaisempi kokemus tuotanto- ja vuorotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kattavan perehdytysohjelmamme avulla koulutamme sinut työtehtäviisi. Prosessoijan työssä tarvitaan hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä käytettävät laitteistot sisältävät tietotekniikkaa ja automaatiota. Toivomme sinulta nopeaa oppimiskykyä, huolellista työotetta sekä tarkkaa ohjeiden noudattamista työssä, sillä lopputuotteiden korkea laatu on meille tärkeää. Arvostamme myös joustavuutta, yhteistyökykyä ja halua oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä ja turvallisessa yrityksessä, jolla on erittäin positiiviset tulevaisuuden näkymät. Okmeticilla on vahva tilauskanta sekä käynnissä oleva tehtaan laajennusinvestointi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vakituisen työsuhteen, hyvät liikunta- ja ruokailuedut sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan haastavan työn ja erilaisten koulutusten avulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi