(Poistunut julkaisusta)

Prosessoija
Okmetic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2018

Okmetic palkkaa vielä tämän kevään aikana yhteensä noin 20 uutta prosessoijaa vakituisiin työsuhteisiin. Oletko sinä yksi heistä?

Okmetic investoi Vantaan tehtaan laajennukseen ja tarvitsee 20 uutta aloittelevaa prosessoijaa, joista voi kouluttaa piinkovia puolijohdeteknologian ammattilaisia. Tämän kevään aikana Okmeticilla on aloittanut noin 10 prosessoijaa ja etsimme joukkoon yhä lisää huipputyyppejä tämän kevään aikana. Tutustu prosessoijan työhön tarkemmin tästä: https://youtu.be/nbMdwNy84IM.

Prosessoijana työtehtäväsi koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista prosessitöistä tuotannon eri vaiheissa. Työskentelet modernissa tehtaassa muun muassa tuotantoprosessin ohjauksessa, automaatiolaitteiden ja -robottien operoinnissa sekä laadunvalvonnassa varmistaen, että asiakkaille toimitettavat piikiekot täyttävät korkeat laatukriteerit. Osa työskentelystä tapahtuu siisteissä puhdastiloissa ja töitä tehdään pääsääntöisesti kolmivuorotyössä. Syksyllä osa tuotannosta siirtyy 12 tuntisiin työvuoroihin, joita tehdään aamu- ja yövuorossa.

Aikaisempi kokemus tuotanto- ja vuorotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kattavan perehdytysohjelmamme avulla koulutamme sinut työtehtäviisi. Prosessoijan työssä tarvitaan hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä käytettävät laitteistot sisältävät tietotekniikkaa ja automaatiota. Toivomme sinulta nopeaa oppimiskykyä, huolellista työotetta sekä tarkkaa ohjeiden noudattamista työssä, sillä lopputuotteiden korkea laatu on meille tärkeää. Arvostamme myös joustavuutta, yhteistyökykyä ja halua oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä ja turvallisessa yrityksessä, jolla on erittäin positiiviset tulevaisuuden näkymät. Okmeticilla on vahva tilauskanta sekä käynnissä tehtaan laajennusinvestointi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vakituisen työsuhteen, hyvät liikunta- ja ruokailuedut sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi haastavan työn ja erilaisten koulutusten avulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta 050 354 6065 tai topi.peltoluhta@barona.fi.