(Poistunut julkaisusta)

Prosessoija Okmeticille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme nyt useita PROSESSOIJIA Okmeticille Koivuhakaan tukemaan heidän kasvuaan.

Okmeticilla valmistetaan piikiekkoja erilaisten antureiden, erillispuolijohteiden ja analogiapiirien tuotantoon. Piikiekot valmistetaan korkean teknologian teollisuusympäristössä. Prosessoijan tehtävät sijoittuvat piikiekkojen valmistusprosessin eri vaiheisiin, kuten tuotantoprosessin ohjaukseen, automaatiolaitteiden ja -robottien operointiin sekä laadunvalvontaan riippuen aiemmasta osaamisesta ja potentiaalista. 

Voit tutustua Okmeticin uratarinoihin tämän linkin takaa: https://www.okmetic.com/fi/tyopaikat/uratarinat

Toivomme, että olet joustava, vastuuntuntoinen ja haluat myös kehittyä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Okmeticin menestys perustuu tuotteiden erinomaiseen laatuun, joten arvostamme tarkkuutta ja annettujen ohjeiden noudattamista. Olet tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuotanto- ja vuorotyöstä (myös yö). Laadunvalvontatyö ja laitteiden ohjaustoimenpiteet ovat sinulle tuttua (tietotekniset taidot). Työtä tehdään puhdastilassa, joten olet valmis työskentelemään työvarusteiden kanssa.

Okmeticilla työntekijöihin panostetaan tarjoten mm. liikuntaetuja ja erilaisia koulutuksia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä tehdään 12 tunnin työvuorojärjestelmällä siten, että syklissä on kaksi aamuvuoroa, sitten välivapaa ja kaksi yövuoroa jonka jälkeen on 5 vapaapäivää. 12h vuorojen lisäksi Okmeticilla on jatkossa myös yksi 3-vuoro sykli, jossa noudatetaan lyhyttä kiertoa (AA II YY VVVV).

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään myös hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Vilppu Hyppölä, puh. 029 323 1445

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi