(Poistunut julkaisusta)

Prosessivastaava, Osaamisen hankintaprosessi
Vaasa tai Seinäjoki, Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen prosessivastaavaa Länsi-Suomen verotoimistoon Vaasaan tai Seinäjoelle!

Osaamisen hankintaprosessin prosessivastaavana vastaat Länsi-Suomen verotoimiston osaamisen kehittämisen koordinoinnista sekä tuotat osaamisen kehittämisen ratkaisuja ja tuet työssä oppimisen toteutumista. Tehtävässä pääset vaikuttamaan siihen, miten Henkilöverotusyksikössä ja Länsi-Suomen verotoimistossa käytetään analysoitua tietoa johtamisen ja toiminnan kehittämisen tukena. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan ja johdon kanssa ja tuet esimiehiä osaamisen johtamisessa. Toimit henkilöverotusyksikön valtakunnallisessa osaamisen hankintaprosessissa ja osallistut aktiivisesti osaamisen kehittämisen verkoston toimintaan. Verkoston tavoitteena on varmistaa osaamisen kehittämisen valtakunnallinen yhtenäisyys Henkilöverotusyksikössä. Lisäksi osallistut myös erilaisiin työryhmiin ja projekteihin sekä olet Länsi-Suomen verotoimiston johtoryhmän jäsen.

Hakijalta odotamme:

Odotamme sinulta HR-tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta osaamisen kehittämisen tehtävistä. Olet proaktiivinen, liiketoimintalähtöinen, ratkaisukeskeinen ja sinulla on prosessiosaamista. Otat mielelläsi vastuuta erilaisissa projekteissa ja työryhmissä ja sinulla on aiempaa kokemusta projektityöskentelystä. Tunnistat kehittämismahdollisuudet ja viet rohkeasti muutoksia eteenpäin sekä ymmärrät osaamisen kehittämisen roolin liiketoiminnan mahdollistajana. Hallitset hyvin MS Office työvälineet ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja.

Lisäksi eduksi luetaan erinomaiset Excel-taidot ja kokemus Power BI- raportointityökalun käytöstä sekä hyvä ruotsin kielen taito.