(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijöitä
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Prosessityöntekijöitä

Oletko huolellinen ja vastuuntuntoinen ongelmanratkaisija, joka osaa tarttua toimeen? Hae meille töihin!

Me Boliden Kokkolassa haluamme olla alamme vetovoimaisin työpaikka, jossa on avoimuuteen ja henkilöstön osallistumiseen perustuva edistyksellinen työkulttuuri. Yhteiset arvomme - vastuullisuus, välittäminen ja rohkeus - ohjaavat toimintaamme.

Millainen työ sinua odottaa?

Sinkintuotantoprosessissa on useita prosessivaiheita, joita ajetaan omilla tuotanto-osastoillaan. Prosessityöntekijänä säädät, valvot ja ohjaat osastosi tuotantoprosessia, suoritat kunnonvalvontaa ja tarvittaessa teet huoltotoimenpiteitä. Osaat käyttää prosessiohjauksen automaatiojärjestelmiä ja seurata laitteiden toimintaa huolehtien tuotteen laadusta ja prosessin häiriöttömästä toiminnasta. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä.

Työvuorosi aikana teet osastosta riippuen erilaisia työtehtäviä työkierron mukaisesti. Työsi on monipuolista, vastuullista ja tarkkuutta vaativaa vuoro- tai päivätyötä. Tuotannon tiimeillä on ratkaiseva rooli tehtaan toimintatapojen kehittämisessä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme hakijalta kemian- tai prosessitekniikan perustutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kyky toimia vastuullisena tiimin jäsenenä. Edellytämme myös hyvää turvallisuusasennetta. Olet motivoitunut ja joustava sekä halukas kehittymään työssäsi.

Millainen on tuleva tiimisi?

Tuotanto-osastojemme tehtävänä on tuottaa sinkkiä turvallisesti, vakaasti ja keskeytyksettä. Sinkkitehtaan tuotannossa on töissä yhteensä yli 300 ammattilaista. Työskentelemme eri kokoisissa tiimeissä, joissa työtä ohjaa vuorotyönjohtaja tai päivävuoron työnjohtaja. Tuotannon tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä kunnossapidon, osaston asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehdasalueella on laadukas henkilöstöravintola. Työterveyspalveluja tuottavalla yhteistyökumppanillamme on toimipisteet sekä tehdasalueella että kaupungin keskustassa.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, suuren yhtiön henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen ja jatkuvasti kehittyvän sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Olemme sitoutuneet toimimaan valtakunnallisen Vastuullinen työnantaja –hankkeen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun ja soveltuvuusarvioinnin. Järjestämme ma 12.10. klo 14.30–15.00 kaikille hakijoille yhteisen Teams-kokouksen, jossa kerromme tarkemmin tuotannon toiminnasta ja työn sisällöstä. Voit ilmoittautua kokoukseen lähettämällä yhteystietosi HR-osastollemme osoitteeseen maarit.uusipaikka@boliden.com. Lisätietoja antavat ma-pe klo 14-16 käyttöinsinöörit Tommi Tuomikoski puh. 040 719 0368 ja Jutta Vainio puh. 0400 151 704.