(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Toimenkuva
Etsimme Kauhajoelle prosessityöntekijöitä elintarvikealan tuotantolaitokseen. Tehtävä sopii vallan mainiosti myös niille ketkä etsivät esimerkiksi esimiestöitä lähitulevaisuudessa tai haluavat haasteita urallaan. Mutta! Aluksi työtehtävät ovat puhtaasti prosessin pyörittämistä yhteistyössä työkavereiden kanssa.
Tuotettavat tuotteet perustuvat suomen luonnosta löytyvien elintarvikkeiden jatkojalostamiseen. Työssä käytetään prosessiteollisuuden laitteita joten on erittäin tärkeää ymmärtää mm. lämpötiloista, kemiallisista reaktioista, paineista, haihtuminen/tiivistyminen yms.
Odotamme sinulta
Tässä tuotantolaitoksessa tarvitaan ehdottomasti hyvää asennetta ja huolellisuutta. Hygieniasta tulee pitää huolta ja sinulla tulee olla ylpeys tekemääsi työtä kohtaan. Jos sinulla on ajatuksia tai erilaisia keinoja edistää tuotannon toimintaa niin nämä ajatukset otetaan ilolla vastaan, aina voi kehittää työympäristöään ja tämä on suorastaan toivottua.
Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta tai alan koulutus.
Muut tiedot
Ensimmäisessä vaiheessa työt kestävät 3-6kk. Mikäli tuotanto antaa myöten, niin työtehtävät jatkuvat Seinäjoella tai Kauhavalla, eli tätä työtä kannattaa hakea myös ”vähän kauempaa”. Mikäli olet töissä ”Seinäjoen” tasalta tai kauempaa niin sinulle kompensoidaan matkasta erikseen. Joten laita hakemusta vaikka kavereiden kanssa !
Työt ovat kolmessa vuorossa ja elintarviketeollisuuden alla.
Laita hakemusta ja CV kylkeen osoitteeseen seinajoki@vmp.fi otsikolla PROSESSITYÖNTEKIJÄ paikat täytetään heti sopivan löydyttyä.
Jos et ole varma, että kannattaako hakea niin soita Antti Martikainen 040 307 5232.
Kesto
Alustavasti 3-6 kuukautta
Lisätietoja
Melina Koskinen, melina.koskinen@vmp.fi, 0403075244
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2019 mennessä.