Prosessityöntekijöitä Nammolle
Nammo Vihtavuori Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Etsimme Nammo Vihtavuori Oy:lle prosessityöntekijöitä selluloosanitraattitehtaalle vuoden määräaikaisiin työsuhteisiin Laukaan Vihtavuoreen!

Työtehtäviin kuuluu muun muassa vedensyrjäytysprosessin, kuivauksen ja pakkauksen operointia, valvontaa ja hoitoa. Työnkuvaan kuuluu lisäksi pienemmissä kunnossapitotöissä avustamista, ennakkohuoltotöitä, laadunvalvontaa ja työtilojen siisteydestä huolehtimista. Työtä tehdään arkisin 3-vuorotyönä.

Työ on fyysistä ja siinä käsitellään erilaisia kemikaaleja, joten työnhakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto. Tehtävässä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutustaustaa tai kokemusta teollisuuden alan työtehtävistä. Lisäksi tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkkuus ja tunnollisuus sekä kyky niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin.
Eduksi hakijalle on aikaisempi kokemus prosessiteollisuudesta, Atex-ympäristössä työskentelystä ja trukinajotaito.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn menestyksekkäässä yrityksessä osana loistavaa työporukkaa! Työssä on myös jatkomahdollisuus määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Arjakka puh. 0400 278 937.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497034
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Arjakka (aleksi.arjakka (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vihtavuori, Laukaa