(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijöitä maalinvalmistukseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsitkö työtä kemian alalta? Onko sinulla alan koulutus ja viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä?

Haemme Vantaalle, Porttipuiston lähellä sijaitsevalle asiakkaallemme PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ maalinvalmistuksen eri tehtäviin.

Työ sisältää maalien valmistamiseen liittyviä työvaiheita, kuten raaka-aineiden punnitsemista, näytteiden ottoa ja valmiiden maalien purkittamista. Työtä tehdään tällä hetkellä vuoroviikoittain vaihtuvassa 2-vuorojärjestelmässä, mutta jatkossa siirrytään todennäköisesti kolmeen vuoroon (ei sisällä kuitenkaan yövuoroja).

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Työ vaatii sinulta tarkkuutta, ahkeruutta sekä pitkäjänteisyyttä. Tehtävässä korostuu maalien reseptien ehdoton noudattaminen grammalleen. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai jo valmis ammattilainen. Aikaisempi kokemus maalinvalmistuksesta luetaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne työntekoon!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn maalinvalmistuksen tehtävien parissa. Tällä hetkellä töitä on tarjolla vuoden 2019 loppuun asti. Jatko on myös mahdollinen tämän jälkeen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.8. oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi