(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijöitä liimapuutuotantoon / Versowood Oy
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Versowood Oy
Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.
Toimenkuva
Etsimme investointien johdosta Versowood Hartolan liimapuutehtaalle kokopäiväiseen työsuhteeseen Prosessityöntekijöitä ja koneen käyttäjiä. Etsimme tekijöitä 6kk määräaikaisiin työsuhteisiin joissa on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille.
Odotamme sinulta
Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön koulutetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja valmius vuorotyöhön.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus teollisuudesta tai puualan koulutus katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen tehtävän.

Täytä hakemus pikaisesti www.vmp.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Lahden toimisto (03) 873 200
Kesto
6kk määräaikainen sopimus/ Tämän jälkeen mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.