Prosessityöntekijöitä Infinited Fiber Companylle
Infinited Fiber Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Infinited Fiber Company etsii prosessityöntekijöitä työskentelemään ympäristöystävälliseen teknologiaan liittyvässä tuotantotyössä. Infinited Fiber on ottamassa suurta harppausta kohti kaupallisen mittakaavan tuotantoa, ja kaipaa siksi joukkoonsa lisää tuotantotyöntekijöitä kilpailukykyisellä palkalla.

Työsuhde on vakituinen Infinited Fiber Companyn kirjoilla, mutta hakeminen hoituu Baronan kautta.

Työpaikka sijaitsee Valkeakoskella Tervasaaren tehdasalueella ja töitä tehdään 12 h vuoroissa ympäri vuorokauden, viikkotyöaika on 37,5 h ja työ on tiimityötä 2-3 hengen tiimeissä. Työtehtävät toistuvat viikkotasolla eri päiville aikataulutettujen tehtävien mukaan.

Tehtävässä pääset osaksi pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa olevaa liiketoimintaa. Työ sisältää kemianteollisuuteen liittyvien prosessien tuotantotöitä kuten raaka-aineiden vastaanottoa, kemikaalien sekoitusta ja prosessoinnin valvontaa ja prosessilaitteiden pesuja. Työ on suurelta osin valvontatyötä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu laitteiden huoltoa ja kunnossapitoa.

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotannosta, eduksi katsomme prosessiteollisuuden ammattitutkinnon tai muun vastaavan tutkinnon sekä työkokemuksen prosessi- tai kemianteollisuudesta. Työskentelytavoiltasi olet luotettava, reipas, oma-aloitteinen sekä itsenäisessä että tiimityössä pärjäävä työntekijä.

Työskentelet vastuullisesti ja huolellisesti sekä opit mielelläsi uutta. Pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa oleva prosessi vaatii kykyä reagoida ja joustaa tilanteiden nopeasti muuttuessa. Prosessin myötä muuttuvassa ympäristössä työskentely vaatii myös hyvää paineensietokykyä.

Työssä menestyksekkäästi pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin ymmärtämistä. Katsomme eduksi myös kokemuksen trukilla ajamisesta sekä työturvallisuuskortin, sillä turvallinen työskentely teollisuusolosuhteissa on meille tärkeää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa kiertotalouden kehitykseen kasvavassa, kotimaisessa yrityksessä sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Kollegoiltasi saat täyden tuen sekä kattavan koulutuksen monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työssä noudatetaan muoti- ja tekstiilialan toimihenkilöiden TES:ä ja peruspalkka töiden alkaessa on 2500 e/kk + vuorolisät ja sitä tarkennetaan 6kk jälkeen ylöspäin kokemuksen karttuessa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV, palkkatoiveesi sekä hakemusteksti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526609
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Valkeakoski