(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijöitä Helsinkiin voimalaitostyöhön
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme asiakkaamme voimalaitos tiloihin Helsinkiin 

PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ VOIMALAITOKSEN HUOLTOPROJEKTIIN

Toukuun alussa alkavaan työhön haetaan neljän osaajan tiimiä, suodattimien vaihtoprojektiin. Työtä tehdään urakkaperiaatteella, sovitun aikataulun sisällä 6.5. - 20.6.2020 ajalla. 

Työsuhde on määräaikainen ja perustuu projektin kestoon. Mahdollisuus jatkaa työtä vuosihuollon parissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan sekä mielenkiintoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Kone- ja metalliala ja/tai energia- ja konetekniikan alan koulutus-/tai kokemus katsotaan eduksesi, mutta asenne ratkaisee ja kädentaidot karttuu. 

Olet motivoitunut oppimaan ja tekemään hommia kuumissa ja ahtaissa olosuhteissa. Työolot ajoittain rankat, joten ethän säikähdä fyysistä työtä. 

Työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia (tulityökortti etuus). Avustamme kursseissa ennen työsi alkamista, mikäli nämä puuttuvat. Suomenkieli on välttämätön, turvallisuusohjeiden vuoksi. Työllistymisen edellytys on nuhteeton tausta, valituille tehdään suppea turvaselvitys. 

Palkkaus energia-alan työehtosopimuksen mukainen. 

Mikäli haluat mukaan, niin jätä ensi työksesi hakemus ja yhteystietosi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kesken. Hakua jatketaan niin pitkään keväälle, että kaikki paikat on täytetty. Lisätietojan tehtävästä voit kysellä sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net - olemme sinuun yhteydessä.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.