Prosessityöntekijä
Infinited Fiber Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Infinited Fiber Company etsii prosessityöntekijöitä työskentelemään ympäristöystävälliseen teknologiaan liittyvässä tuotantotyössä. Infinited Fiber on ottamassa suurta harppausta kohti kaupallisen mittakaavan tuotantoa, ja kaipaa siksi joukkoonsa lisää tuotantotyöntekijöitä erittäin kilpailukykyisellä palkalla. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Työpaikka sijaitsee Espoon Kivenlahdessa ja töitä tehdään vaihtelevasti sekä päivä- että yövuoroissa itsenäisesti ja tiimissä. Työtehtävät toistuvat viikkotasolla eri päiville aikataulutettujen tehtävien mukaan, joten toivomme sinulta valmiutta joustaa työaikojen suhteen.

Tehtävässä pääset osaksi pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa olevaa liiketoimintaa. Työ sisältää monipuolisia kemianteollisuuteen liittyvien prosessien tuotantotöitä, kuten raaka-aineiden liuotusta, kemikaalien sekoitusta, suodattamista, prosessoinnin valvontaa ja prosessilaitteiden pesuja. Valmiit lopputuotteet kuivataan ja pakataan, jonka lisäksi työnkuvaan kuuluu laitteiden huoltoa ja kunnossapitoa. Työ on suurelta osin seisomatyötä.

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa työkokemusta prosessi- tai kemianteollisuudesta, eduksi katsomme prosessiteollisuuden ammattitutkinnon tai muun vastaavan tutkinnon. Työskentelytavoiltasi olet reipas, oma-aloitteinen sekä itsenäisessä että tiimityössä pärjäävä työntekijä. Työskentelet vastuullisesti ja huolellisesti sekä opit mielelläsi uutta. Pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa oleva prosessi vaatii kykyä reagoida ja joustaa tilanteiden nopeasti muuttuessa. Prosessin myötä muuttuvassa ympäristössä työskentely vaatii myös hyvää paineensietokykyä.

Työssä menestyksekkäästi pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin ymmärtämistä. Katsomme eduksi myös kokemuksen trukilla ajamisesta sekä työturvallisuuskortin, sillä turvallinen työskentely teollisuusolosuhteissa on meille tärkeää. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa kiertotalouden kehitykseen kasvavassa, kotimaisessa yrityksessä sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Kollegoiltasi saat täyden tuen sekä kattavan koulutuksen monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työssä noudatetaan muoti- ja tekstiilialan toimihenkilöiden TES:ä ja peruspalkka töiden alkaessa on 2500 e/kk + vuorolisät ja sitä tarkennetaan 6kk jälkeen ylöspäin kokemuksen karttuessa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV, palkkatoiveesi sekä hakemusteksti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy ja lisätietoja voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527471
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (topi.peltoluhta (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 3546065
  • Sijainti: Espoo