Prosessityöntekijä
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ Raaheen rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon. Töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti ja jatkokin on mahdollinen.

Haussa on sitoutunut luottopelaaja osaksi työporukkaa, jossa yhteen hiileen puhaltaminen ei ole sanahelinää vaan töitä tehdään tiiminä, aidosti hyvällä meiningillä.

Tehtävänkuva sisältää valvontatyötä, pyöräkoneella ajoa ja muita tuotannollisia tehtäviä. Etsimämme henkilö tarttuu rohkeasti toimeen, oli kyse koneella ajamisesta tai fyysisemmistä ja likaisemmista haalarihommista. Toimenkuva on itsenäinen ja vastuullinen. Esimerkiksi yövuorossa prosessityöntekijä vastaa yksin tuotannon pyörimisestä.

Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan pyöräkoneen ajotaito tai muun työkoneen ajotaito. Vähintäänkin edellytämme rohkeutta ja hyvää asennoitumista pyöräkoneella ajamisen opetteluun ja ylipäätään uusien tehtävien oppimiseen. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa, tarvittaessa sen voi suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme.

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä, jossa yhtä vuoroa tehdään aina viikko kerrallaan. Työsuhde kestää ainakin elokuun loppuun asti ja jatkokin on mahdollinen. Palkkaus on rakennustuoteteollisuuden TES:in mukainen. Työt alkavat heti.

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä meille hakemuksesi pikaisesti linkin kautta. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461786
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raahe