(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Prosessityöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme, Kuortaneelle, prosessityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä. Työsopimus tehdään aluksi Eezy Henkilöstöpalveluiden ja työntekijän välille, mutta on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Etsimme erinomaisen asenteen omaavia henkilöitä. Asiakasyrityksemme toimii muovituotannon parissa. Työ tapahtuu 5:ssä vuorossa seuraavalla rytmillä: 2 kpl 12 tunnin aamu-/päivävuoroa, sitten 2 kpl 12 tunnin ilta- / yövuoroa ja näiden jälkeen on 6 päivää vapaata.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijoilta valmiutta 5-vuorotyöskentelyyn. Työ on osaksi prosessinvalvontaa, joten tarkkaa työskentelyote on edellytys työssä menestymiseen. Aikaisempi kokemus työskentelystä teollisuuden parissa on myös vaatimuksena. Työhön perehdytetään, joten erinomainen asenne ja hyvä oppimiskyky riittää edellä mainittujen lisäksi. Tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kokoaikaisen, pitkän työsuhteen.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 8.11.2020

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Henkilöstöasiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi