(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Hei sinä reipas ja tarkka työntekijä! Haluatko päästä työympäristöön, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä? Kannattaa jatkaa lukemista, sillä asiakkaamme etsii tiimiinsä prosessityöntekijää Kouvolaan.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kemianalan prosessityövaiheet, kuten kemikaalituotteiden valmistus, tilausten käsittely, tuotteiden lähetys ja vastaanotto, varaston ylläpito sekä muut esimiehen osoittamat työtehtävät.

Kykenet rauhalliseen työskentelyyn, etkä säikähdä haastaviakaan työskentelyolosuhteita. Sinulle on tuttua vastapainotrukin käyttö sekä ymmärrys tuotetietojen ohjausjärjestelmistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemusta prosessityöskentelystä tai LVI- /sähköasentajan tausta. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä trukkikortti.

Olet siis työntekijä, joka sietää stressiä ja toimii itseohjautuvasti annettujen ohjeiden mukaisesti. Työssä ohjelmistot ovat englanniksi, joten englannin hyvä suullinen ja kirjallinen taito on plussaa.

Työllistyt aluksi Amikon kirjoille, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, hae paikkaa verkkosivujemme kautta www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.