(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalainen yhtiö. Keskeinen päämäärämme on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin (tärkkelykset) pohjautuvilla, ekologisesti kestävillä vaihtoehdoilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen korkeimmatkin vaatimukset. Pääasialliseen asiakaskuntaamme kuuluu paperi- ja kartonkiteollisuus ja markkina-alueemme on modifioitujen tärkkelysten osalta Suomi, Ruotsi ja läntinen Venäjä sekä muiden tuotteiden osalta Eurooppa ja Aasia. Perustamme menestyksemme henkilöstömme vankkaan osaamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden erinomaiseen tuntemukseen. Lisätietoja: www.chemigate.fi


Haemme asiakkaallemme Lapualle vakituiseen työsuhteeseen kahta

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu prosessinvalvonta ja ohjaus automaatiojärjestelmää apuna käyttäen sekä prosessin tarkkailu, näytteiden otto ja osittain analysointi sekä varaston tehtävät. Hallitset laajat kokonaisuudet, sillä prosessityöntekijänä ohjaat koko tehdasta yhdessä työparisi kanssa. Tuotantolaitoksella on käytössä suuria määriä eri kemikaaleja, joten aikaisempi kokemus vaarallisten kemikaalien kanssa toimimisesta on eduksi. Osassa työtehtävissä joutuu myös käsittelemään hienojakoisia pölyjä, tärkkelystä ja jauhemaisia kemikaaleja. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa.


Odotamme sinulta
- Prosessiteollisuuden tuntemusta ja alan koulutusta tai työkokemusta prosessiteollisuudesta
- Itsenäistä työskentelyotetta sekä tiimityöskentelytaitoja
- Valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä
- Kokonaisuuksien hallintaa
- Oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa työskentelyotetta
- Sitoutuneisuutta ja luotettavuuttaTarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään saat kattavan ja hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 2.10.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.