(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Go On Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Eagle Filters Oy valmistaa korkealaatuisia ilmansuodattimia energiateollisuudelle globaaleille markkinoille.

Yhtiö on toiminut suodatinmarkkinoilla 25 vuotta ja sen asiakkaina on johtavia energiayhtiöitä kaikilla mantereilla. Yhtiön tuotteet ovat luotettavuudeltaan ja tehokkuudeltaan ainutlaatuisia. Tehokkaamman suodatuksen ansiosta energiayhtiöt pystyvät säästämään merkittävästi polttoainekuluissa ja vähentämään CO2-päästöjä.

Yhtiö on tehnyt päätöksen avata korkealuokkaisten hengityssuojaimien tuotantolaitoksen Kotkaan. Eagle Filters Oy on Nasdaq First North listatun Loudspring Oyj:n tytäryhtiö.

Etsimme nyt Kotkaan

PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ

materiaalivalmistukseen hengityssuojaintuotantoon.

Suojainten tuotanto on uutta Kotkassa, joten tässä on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan uuden tuotantolaitoksen toimintaa.

Aikaisempi kokemus muovi- ja paperiteollisuudesta tai valmistavista teollisuuden työtehtävistä antavat hyvät valmiudet tehtävässä suoriutumiseen. Pitkäjänteisyys sekä motivoitunut asenne riittävät pitkälle.

Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta hyvä peruskunto auttaa työssä jaksamiseen. Huolellinen ja tarkka työote sekä työturvallisuuden vaaliminen ovat ehdottoman tärkeitä.

Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta myöhemmin on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa olet alusta saakka rakentamassa uuden tuotantolaitoksen toimintaa. Lisäksi saat käyttöösi huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työt ovat aluksi yhdessä vuorossa tehtävää työtä, mutta myöhemmin siirrytään keskeytyvään 3-vuorotyöhön, eli työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Toiminta käynnistyy vaiheittain kesä- ja heinäkuun aikana viikosta 27 alkaen. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti pysty vastaanottamaan.  Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntijat Antti Saira 0445859162 antti.saira@go-on.fi ja Tanja Häkkinen, 0447238475, tanja.hakkinen@go-on.fi.