(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Infinited Fiber Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

"Infinited Fiber teknologia tuo valtavia sosiaalisia, ympäristöllisiä sekä taloudellisia vaikutuksia tekstiilien arvoketjuun sekä kaikkien vaatekaappiin."

"Emme vain kierrätä, me uudistamme."

"Infinited Fiber Company Oy (IFC) on suomalainen tekstiilien kiertotalouteen erikoistunut bioteknologiayhtiö. Vallankumouksellinen patentoitu teknologiamme käyttää raaka-aineena kuluttajilta kerättyä tekstiilijätettä, josta valmistetaan uutta ikuisesti kierrätettävää tekstiilikuitua. Pilottitehtaamme sijaitsevat Espoossa ja Valkeakoskella. Tekstiilikuitumme laadun ovat vahvistaneet maailman johtavat muotitalot kuten H&M ja PVH.

WWF palkitsi IFC:n teknologian vuonna 2016 Climate Solver -palkinnolla. Olemme valmiit ratkaisemaan yhden maailman vakavimmista jäteongelmista."

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta: www.infinitedfiber.com

Haluatko olla osa ekologista tuotantoa? Onko koneiden käyttö ja huolto tuttua? Miltä kuulostaa työ maailmaa muuttavan teknologian parissa?
Etisime yhdessä Infinited Fiber Company:n kanssa prosessityöntekijää pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa jatko on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Espoon Kivenlahdessa. Tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoista prosessia sekä oppimaan paljon uutta. Työt tehdään päivävuorossa ja työpäivät sijoittuvat maanantaista torstaihin. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon kanssa.

Infinited Fiber Company on 2016 vuonna perustettu start up -yritys, joka tuottaa kierrätetyistä tekstiileistä uutta tekstiilikuitua. Työtehtävät toistuvat viikkotasolla eri päiville aikataulutettujen tehtävien mukaan. Työ sisältää mm. säiliöiden pesua, raaka-aineen liuotuksen, suodattamisen ja kuitumateriaalin prosessoinnin valvontaa sekä tarvittaessa laitteiden huoltoa ja kunnossapitoa. Lisäksi hoidat valmiin lopputuotteen kuivatukseen ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä sekä käytännössä että IT-järjestelmissä. Työ on suurelta osin seisomatyötä.

Hakijoilta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Eduksesi on kemianteollisuuden tietämys sekä prosessien eri vaiheiden hahmottamiskyky. Työturvallisuuskortti on eduksesi, mutta siihen koulutetaan tarvittaessa. Mikäli koneiden huoltaminen sekä koneiden kanssa työskentely on tuttua, olet tarkka työssäsi sekä vastaanottavainen ohjeiden ja uuden oppimisen suhteen pärjäät tehtävässä hyvin. Tärkeimpänä on aktiivinen työskentelyote sekä halu oppia uutta. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvaselvitys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi www.adecco.fi-sivustolla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 29.3.2020. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm numerosta 040 6822644 tai sähköpostitse anniina.nyhom@adecco.fi.