(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme asiakkaallemme rekrytointitoimeksiantona prosessityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Prosessityöntekijänä pääsääntöinen tehtäväsi on hallilla tapahtuva lentokoneen moottorien osien ja osakokonaisuuksien puhdistus. Puhdistus tapahtuu automaattilinjaa käyttäen, manuaalipesuna tai erilaisilla mekaanisilla puhdistusmenetelmillä. Lisäksi tehtävään liittyy satunnaisia osaston kunnossapitotehtäviä kehityksen ja taitojesi mukaan. Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa (vuoroviikoin aamu-ilta), joten olethan hakijana vuorotyöskentelyyn kykenevä.

Eduksi katsomme toisen asteen koulutuksen tehtävään sopivalta alalta, sekä vähintään vuoden työkokemuksen. Odotamme sinulta reipasta ja periksiantamatonta asennetta, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana työryhmää. Paikassa menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, sekä perustasoisia IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja kehittäviin työtehtäviin alallaan nopeasti kasvavaan työympäristöön. Saat tueksesi ammattitaitoisen ja kannustavan työporukan, joka auttaa sinua suoriutumaan tehtävistäsi positiivisella meiningillä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta työsuhde tulee olemaan vakituinen asiakkaamme kirjoilla.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja etsit pitkäaikaista työtä, jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikat mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Baronalta Markus Korpela, email. markus.korpela@barona.fi.