(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Roal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Haemme tehtaallemme Rajamäelle vakinaiseen työsuhteeseen

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

lopputuotteiden valmistukseen ja pakkaukseen.

Tarjoamme itsenäistä, vaihtelevaa ja haasteellista työtä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, mukavien ihmisten parissa.

Hakemamme henkilö toimii kolmivuorotyössä seitsemänhenkisen tuotantotiimin jäsenenä. Tehtäviin kuuluvat prosessin ohjaaminen automaatiojärjestelmän avulla, koneen hoito- ja valvontatyöt sekä käyttäjäkunnossapitoon liittyvät tehtävät.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja arvostamme erityisesti kokemusta kemianteollisuuden tuotantoprosessien ohjaus-, pakkaus- ja valvontatehtävistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen automaatiojärjestelmien käytöstä sekä erilaisista yksikköprosesseista ja annostelu- sekä säätötapahtumista.  Työssä menestyminen edellyttää yhteistyökykyistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä edellytämme 18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse vuorotyönjohtaja Jussi Merelä jussi.merela[at]roal.fi tai puhelimitse kulloinkin työvuorossa oleva vuorotyönjohtaja  puh. 040 554 3957. Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 16.1.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuajan puitteissa.