(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Roal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme tehtaallemme Rajamäelle

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

fermentointiosastolle keskeytymättömään kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme itsenäistä ja haasteellista työtä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, mukavien ihmisten parissa sekä mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö toimii kolmivuorotyössä seitsemänhenkisen tuotantotiimin jäsenenä. Tehtäviin kuuluvat tuotannon ohjaaminen automaatiojärjestelmän avulla, prosessinhoitajan kenttätyöt sekä materiaalien siirtoihin ja käyttäjäkunnossapitoon liittyvät tehtävät.

Odotamme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä edellytämme 18 vuoden ikää. Aikaisempi kokemus prosessiteollisuudesta on eduksi. Arvostamme alaan liittyviä opintoja, esim. ammattikorkeakoulu- tai ammattikouluopinnot prosessitekniikan alalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse vuorotyönjohtaja Jussi Merelä jussi.merela@roal.fi tai puhelimitse kulloinkin työvuorossa oleva vuorotyönjohtaja ajalla 29.10-04.11.2018 puh. 040 554 3957. Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 11.11.2018 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuajan puitteissa.