(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteenaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 3kpl

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Lahteen.

Lahdessa sijaitsevaan Hartwallin juomatehtaaseen etsitään prosessityöntekijöitä. Työtä tehdään kolmi- tai kaksivuorotyönä tehden yksinkertaisia ja nopeaoppisia linjasto- ja pesutöitä, kuten mm. lavojen valitseminen, pullojen koritus, uusien asiakaspakettien kasaus, pakettien valitseminen, uudelleenpakkaaminen, juomien kanssa työskentely, pesupaikan työt jne. Työtä tehdään osa-aikaisesti ja vähintään 20h/viikossa, mutta työtuntien määrä määräytyy hyvin paljon oman asenteen, ahkeruuden ja joustavuuden mukaan. Mitä enemmän pystyy ottamaan työtunteja vastaan sitä enemmän niitä myös tarjotaan. Vuoroja tehdään pääosin arkisin 8 tunnin työvuoroissa. Pesuvuorossa vuorot alkavat klo 6:00, 14:00 tai 22:00 ja linjastossa vuorot alkavat klo 7:00 ja 14:00. Vaatimuksena hakijoilta on täysi-ikäisyys, sillä tehtaassa käsitellään alkoholipitoisia juomia. Suomen kieltä tulee ymmärtää, sillä opastus on suomeksi ja turvallisuuskysymyksiin tulee pystyä vastaamaan suomeksi. 

Työnhakijalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysisesti raskasta ja hyvin rutiininomaista eli työssä tehdään paljon toistoliikkeitä. Hakijan tulisi olla reipas, ahkera, ripeä, joustava ja itsenäinen. Työtehtävät ovat pääosin itsenäisiä, vaikka samaan aikaan onkin muita henkilöitä töissä. Eduksi katsotaan aikaisempi trukkikokemus sekä voimassa olevat työturvallisuus-, EA 1- ja Hätä-EA -kortit. Työvaatetuksen saa paikan päältä. Palkka ja lisät määräytyvät Kiinteistöpalveluiden TES:n mukaan. Palkka luokkana on 3, jolloin palkka on noin 11€/h. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä.  

Hakijoilta odotamme:

  • Hyvää suomen kielen ymmärrystä
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Ahkeraa, ripeää ja itsenäistä työotetta
  • Joustavuutta

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

  • Aikaisempaa trukkikokemusta
  • Työturvallisuuskortti
  • EA 1- ja Hätä-EA -kortit

Töihin valituille tarjoamme:

  • Vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen
  • Mahdollisuuden tehdä vuorotöitä
  • Vaihtelevat työtehtävät

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508