(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Haemme nyt asiakasyrityksellemme

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluvat rakennustuoteteollisuuden monipuoliset tehtävät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät pitkään. Asiakkaamme rekrytoi sopivat työntekijät myöhemmin. Työaika on pääasiassa 3-vuorossa.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Prosessiteollisuuden perusosaaminen katsotaan eduksi. Myös trukkien ajotaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toni.laakkonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.