(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä / seosvalmistaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018
Toimenkuva
Etsimme kemianalan asiakasyrityksellemme työntekijää prosessityöntekijän/seosvalmistajan tehtävään. Tehtävänä on puolivalmisteiden valmistus useilla erilaisilla valmistuslaitteistoilla eri osastoilla työmääräimen ohjeiden mukaisesti. Valmistus sisältää trukin käyttöä, toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä, materiaalien hallintaa ja työympäristön puhtaanapitoa. Työtä tehdään arkisin klo 7:30-16:00, mutta mm. kesän aikana tehdään töitä myös kahdessa vuorossa klo 06-22 välillä (varaus 3-vuorotyöhön). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun kaupungin alueella. Tässä työssä on mahdollisuus vakinaistumiseen.
Odotamme sinulta
Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on hyvä fyysinen kunto (liikutellaan 25 kg:n säkkejä). Et pelkää rivakkaakaan työtahtia sekä omaat hyvän trukinajotaidon. Tiimityö on sinulle tuttua ja tulet hyvin toimeen niin ihmisten kuin tietokoneiden kanssa.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuva koulutus: esim. prosessinhoitajan tutkinto tai vastaava työkokemus.
Työ ei sovellu kemikaaliallergioista kärsivälle.
Muut tiedot
Tarjoamme savuttoman työympäristön sekä mukavat työkaverit ja TESn mukaisen palkauksen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemus jo tänään oheisesta linkistä ja muista liittää hakemukseesi/profiiliisi myös CV. Haastattelemme sopivia hakijoita hakuajan kuluessa.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2018 mennessä.