(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä rakennustuoteteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme asiakkaallemme Varkauteen reippaita kesätyöntekijöitä rakennustuoteteollisuuden prosessityöhön.

Työ on olosuhteiltaan likaista, pölyistä ja fyysisesti vaativaa, joten toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, hyvää motivaatiota ja asennetta sekä fyysistä kestävyyttä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta hakijalta toivotaan mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa 2-vuorotyössä.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, muut kortit mm. trukkikortti, tulityökortti ovat tehtävässä eduksi. 

Työt alkavat toukokuussa määräaikaisella työsopimuksella RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä ja jatkuvat ainakin kesän yli, mahdollisesti pidempäänkin.

Työtehtäviin perehdytetään.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES mukainen.

Mikäli olet kokemusta ja/tai hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.