(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä puhdastilaan, Piiloset (Lieto)
Piiloset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt motivoitunutta PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ PUHDASTILAAN piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistusprosessiin Lietoon.

Työssä vastaat itsenäisesti piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pullotusprosessista. Prosessinhoitoon liittyviä tehtäviä ovat mm. prosessin käynnistys-, valvonta- ja lopetustyöt mukaan lukien tarvikkeiden asennukset, materiaalien lisäykset, prosessinaikaiset näytteenotot sekä puhdastilan siisteydestä huolehtiminen. Tehtävässä on mahdollisuus edetä perehdytyksen jälkeen myös vuorovastaavan tehtäviin, joten otamme haussa huomioon myös työnjohdollisista tehtävistä kiinnostuneet henkilöt.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta ja tarkkaa asennetta työtä kohtaan sekä tunnollisuutta ja hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, puhdastiloissa työskentelystä sekä aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta. Työ on seisomatyötä ja tapahtuu puhdastilassa, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella nopeallakin aikataululla tilanteen mukaan. Odotamme hakijoilta siis joustavuutta työaikojen suhteen sekä valmiutta työskennellä kahdessa ja mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander arkisin klo 8–16, p. 050 411 0344.