Prosessityöntekijä Lapualle
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021Haemme asiakkaallemme Lapualle määräaikaiseen työsuhteeseen

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu elintarvikealaan liittyvän tuotteen valmistusprosessin valvontaa sekä pakkaamon työtehtäviä. Työtä tehdään 1-vuorossa mutta edellytämme mahdollisuutta työskennellä myös satunnaisesti 2 -vuorossa sekä tehdä tarvittaessa ns. päivystyskäyntejä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja trukinajotaito katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta
- Prosessiteollisuuden koulutusta ja aikaisempaa kokemusta, mielellään elintarvikealalta
- Itsenäistä- ja tarkkaa työskentelyotetta
- Valmiutta työskennellä tarvittaessa 2 -vuorossa sekä tehdä ns. päivystyskäyntejä
- Oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa
- trukinajotaito katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen määräaikaisen vuokratyösuhteen. Työsopimus alkaa 12.7 ja työtä on tarjolla ainakin 31.12.2021 saakka. Työ on kokoaikainen, ensisijaisesti 1 -vuorotyötä mutta satunnaisesti voi tulla myös iltavuoroja.Kiinnostuitko? Hae tehtävää HETI, www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466430
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Lapua, Etelä-Pohjanmaa