(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä kesätöihin – Sika Finland 
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Kemiantekniikasta ja prosessituotannosta kiinnostuneet huomio. Etsimme kesätöihin prosessinohjaajaa Sika Finlandin Espoossa sijaitsevalle lisäainetehtaalle. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät syyskuun puoleen väliin.

Työssä pääset osallistumaan betonin lisäaineiden tuotantoprosessiin. Työtehtävät pitävät sisällään prosessinohjausta, laadunvalvontaa, tuotteiden siirtelyä trukilla ja lähettämötyötä. Tehtävissäsi pääset tekemään erilaisia laadunvalvontatestejä kuten tiheys- ja ph-mittauksia sekä ohjaamaan prosessia operoimalla fyysisesti venttiilejä ja varmistamalla raaka-aineiden riittävyyden.

Työssä työskennellään erilaisten kemikaalien parissa, joten työ vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta prosessissa sekä valmiissa tuotteissa säilyy korkeat laatuvaatimukset. Aikaisempi kokemus SAP:sta, Excelistä ja trukin käytöstä auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Sika Finland tarjoaa prosessitekniikasta kiinnostuneelle erinomaisen kesätyöpaikan, jossa on mahdollisuus päästä työskentelemään vastuullisten, monipuolisten ja opettavaisten työtehtävien pariin. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla pääset oppimaan niin prosessituotannon lainalaisuudet kuin myös trukinajotaidon.

Tässä on loistava tilaisuus päästä opettavaiseen ja kiinnostavaan kesätyöhön, joten mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 5.5. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat joustavasti kesäkuun alussa. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Adeccon HR konsultti Tomi Kolulta, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

 

Sveitsiläinen Sika-konserni on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti 99 maassa n. 17. 000 työntekijän voimin.