(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä Espooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Toimenkuva
Haemme nyt asiakasyrityksellemme prosessityöntekijää vakinaistuvaan työsuhteeseen Espoon Kivenlahteen. Asiakasyritys valmistaa mm. kemian prosessitekniikan keinoin tekstiilijätteestä ja muista selluloosapohjaisista materiaaleista täysin uutta selluloosakuitua.

Tehtäviisi kuuluu mm. kemian alaan liittyvien prosessien tuotantotyöt, avustavat kunnossapidon tehtävät sekä tutkimustyön tukipalvelut. Sinut perehdytetään tähän tehtävään asiakkaamme toimesta.
Odotamme sinulta
Arvostamme aiempaa kokemusta kemian prosessiteollisuudesta ja yleisimpien kemikaalien tuntemusta. Työ on myös ajoittain fyysistä. Sinulla tulisi lisäksi olla voimassa oleva työturvakortti. Koulutamme työturvakortin tarvittaessa. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen työskentelyote sekä halu oppia uutta.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle alkuun 6kk. määräaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen VMP:n kautta ja mahdollisuuden vakinaistua tämän jälkeen asiakkaamme palvelukseen. Asiakkaamme noudattaa Tekstiili ja muotialan toimihenkilösopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan, kuukausipalkka.

Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Prosessityöntekijä Espooseen. Liitä hakemukseen erillinen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja VMP:llä tehtävästä antaa HR-koordinaattori Hanna Rättö. Lisätiedustelut sähköpostilla hanna.ratto@vmp.fi.
Kesto
Alkuun 6kk. määräaikainen ja vakinaistuva
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.