(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä elintarviketeollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tunnollisia ja ripeitä elintarviketyöntekijöitä.

Työtehtävät sisältävät mm. pakkausprosessin valvontaa, materiaalien lisäystä koneisiin, laadunvarmistustehtäviä ja tapahtumien kirjaamista.

Hygieniapassi on pakollinen.

Eduksi katsotaan elintarvike- tai prosessialan koulutusta, alan työkokemusta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Kyseessä on keskeytyvä 3-vuorotyö.

Jos olet tekijä varustettuna hyvällä asenteella ja energialla, hae paikkaa. Tässä on suuri mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. Paikka käy myös alan opiskelijoille, mahdollisuus jatkaa syksyllä oppisopimuskoulutuksen kautta töitä sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti oheisen linkin kautta.

 

Lisätietoja ark. 8-16

Susanna Koponen, puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.