Prosessityöntekijä elintarviketehtaaseen
Barona Flexible Industries Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Syöminen ei lopu koskaan!

Oletko työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen? Nautitko fyysisestä ja nopeatempoisesta työstä? Onko sinulla kokemusta kalankäsittelystä? Nyt meillä on tarjota sinulle elämäsi mahdollisuus. Tartu tilaisuuteen ja hae.

Haemme kalankäsittelijää asiakkaillemme Uudenmaan alueelle.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kalankäsittelystä, mutta tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan!

Haluatko olla osana yritystä, joka kehittyy ja kasvaa? Asiakkaaltamme löytyy mukavat työkaverit ja tiimi sekä mahdollisuus kehittyä elintarviketeollisuuden ammattilaiseksi.

Asiakkaamme on suomalainen kalanjalostukseen erikoistunut yritys.

Tehtävässäsi työskentelet tuotannossa monipuolisissa tehtävissä kalatuotteiden parissa. Kalankäsittelyssä tehtäviäsi ovat esimerkiksi kalan leikkaus, ja fileointi, ruotojen nyppinen käsin ja koneella sekä muita avustavia tehtäviä puhtaanapidossa ja pakkaamossa. Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys. Työskentely tapahtuu kylmässä tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut.

Edellytämme sinulta:

• Hygieniapassia (ei vaadita hakuvaiheessa, voi suorittaa myöhemmin)

• Salmonellatodistusta

• Joustavuutta

• Täysi-ikäisyyttä

• 3- vuorotyö mahdollisuutta

Työtä on tarjolla kesäkuun alusta 4-6 kuukautta, mutta tavoitteena on löytää sitoutunut työntekijä ja mahdollisuus on päästä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemus kannattaa jättää pikaisesti, koska rekrytointi aloitetaan heti. Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten! Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot