(Poistunut julkaisusta)

Prosessityöntekijä elektroniikkatuotantoon
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Etsimme teknologia-alan asiakkaallemme reipasta ja työtä pelkäämätöntä TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ valotukseen. Voisitko se olla sinä?

Minkälaista työntekijää etsimme?

Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen, sillä sinut koulutetaan sellaiseksi! Odotamme sinun olevan työhön hyvällä asenteella suhtautuva persoona ja olet aidosti motivoitunut tekemään töitä. Työntekijänä olet tarkka ja huolellinen sekä olet tottunut ripeään työtahtiin. Eduksi katsotaan aiempi kokemus tuotantotöistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä. Perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä, joten viihdythän myös omien ajatustesi kanssa? Tässä työssä asenne ratkaisee!

Mitä työ pitää sisällään?

Työtehtäviin kuuluu mm. tuotantoaihioiden laminointi, valotus ja kehitys annettujen työohjeiden mukaisesti. Työ on itsenäistä, fyysistä ja tarkkuutta vaativaa seisomatyötä. Perustietokoneiden käyttötaito auttaa laitteiden käyttämisessä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa 12 kuukauden määräaikaisuudella Amikon kautta. Hyvä työntekijä vakinaistuu suoraan asiakkaamme kirjoille.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788