(Poistunut julkaisusta)

Prosessiteollisuuden ammattitutkintoon johtava kemianteollisuuden oppisopimuskoulutus
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Kehity ammattilaiseksi kanssamme!

Prosessiteollisuuden ammattitutkintoon johtava kemianteollisuuden osaamisalan oppisopimuskoulutus alkaa keväällä 2020. Aiemmat vastaavat koulutusryhmät aloittivat opiskelut keväällä ja syksyllä 2019. 30.3.2020 alkavaan ryhmään valitaan 25 prosessi- ja kemianteollisuudesta innostunutta. Kaksi vuotta kestävässä oppisopimusohjelmassa kasvat metallientuotantoprosessin moniosaajaksi, ja pääset työskentelemään erilaisissa prosessitehtävissä. Tämä koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, jos…

  • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on perus-, ammatti- tai yo-tutkinto. Työkokemus on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.
  • Olet aktiivinen ja vastuuntuntoinen työntekijä.
  • Olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja tuot kehitysideoita rakentavasti esiin.
  • Sinulla on huolellinen ote työntekoon ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi prosessiteollisuuden osaajaksi.

Koulutuksen tavoitteena on monipuolinen ammatillinen osaaminen työopastuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta. Teoriakoulutukset pidetään pääosin Terrafamen teollisuusalueella ja tarpeen mukaan myös ulkopuolisissa koulutustiloissa. Työssäoppiminen toteutetaan sekä päivä- että vuorotyössä eri osastoillamme eli malminkäsittelyssä, kasan purussa, bioliuotuksessa, metallien talteenotossa ja kunnossapidossa. Koulutusohjelmaan osallistuville solmitaan koulutuksen ajaksi kahden vuoden määräaikainen työsopimus. Saat työajalta palkkaa ja koulutuspäiviltä koulutuskorvauksen. Vuorotyöstä maksamme työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!
Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa ke 11.12., ke 18.12. ja ke 8.1. klo 13-15 koulutuspäällikkö Pauli Pyykkönen, p. 040 5699 255.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 12.1.2020 osoitteessa https://www.kykyjentalteenotto.fi/oppisopimuskoulutus.html.