(Poistunut julkaisusta)

Prosessitekninen asiantuntija, investoinnit, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa.  

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Nykyisen investointiasiantuntijan siirtyessä eläkkeelle, etsimme nyt investointien hallinnan prosessiteknistä asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Vastuullasi on investointihankkeiden valmistelu yhdessä toimipaikan investointitiimin kanssa. Toimit toimipaikkamme tuotantolaitteiden ja valmistusprosessien investointi- ja kehityshankkeissa asiantuntijana ja tarvittaessa projektipäällikkönä tai osaprojektin vetäjänä. Toimialueenasi on koko Valio Lapinlahden tehdasalue ja pääpaino tehtävässäsi tulee olemaan toimipaikkamme jauheprosesseissa. Olet osa toimipaikkamme investointiorganisaatiota ja raportoit suoraan investointipäällikölle. 

Menestyäksesi investointiasiantuntijan tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva tekniikan-, meijeri-, elintarvike- tai prosessitekniikan alan korkeakoulututkinto, soveltuvaa työkokemusta sekä erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme elintarviketeollisuuden prosessien tuntemusta ja kokemusta projektien hallinnasta. Vahvuutesi on kyky toimia aktiivisessa ja tehokkaassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Pystyt omaksumaan nopeasti uutta tietoa ja ymmärtämään laajoja prosessiteknisiä kokonaisuuksia. Englanninkielentaitosi on käytännössä testattu ja sujuvaa. Hallitset toimintaamme tukevia tietojärjestelmiä (mm. SAP, MS Office) sekä suunnitteluohjelmistoja (mm. Autocad). Voit olla osaamisesi työelämässä osoittanut konkari tai vasta hetken työelämässä toiminut osaaja. Arvostamme innostunutta ja tavoitteellista asennettasi, sekä ennakkoluulottomuuttasi ja luovuuttasi investointiprosessien kehittämisessä ja ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Valio Lapinlahti on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Palveluksessamme voit tehdä mielenkiintoista, vastuullista ja kansainvälisesti kiinnostavaa työtä. Tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Investointipäällikkö Raimo Vehkoja, puh. 050 384 0516 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.
Hakemukset: palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 19.1.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio on kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Meillä on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Lapinlahden tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia jauheita sekä kuluttajapakattuja lastenruokia 63 milj. kg vuodessa. Tehdas työllistää n. 255 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Pääosa tuotannosta menee vientiin. Jauhetuotantomme on voimakkaassa kasvussa, toimitamme tuotteita laajasti erilaisiin elintarviketeollisuuden sovelluksiin maailman johtaville elintarvikeyrityksille. 


Hakusanat: työpaikat Savo, työpaikat Lapinlahti, insinööri, prosessitekniikka, tekniikka, elintarviketekniikka, asiantuntija, investointiasiantuntija