(Poistunut julkaisusta)

Prosessiteknikoita puhdastilatuotantoon
Modulight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

HALUATKO OSAKSI MODULIGHTIN INNOVATIIVISTÄ JA KASVAVAA TIIMIÄ? Me Modulightilaiset olemme yksi iso joukkue, jolla on mahtava tekemisen meininki. Yrityksen johto on lähellä - ja läsnä. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa niin oman työnsä sisältöön kuin koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä ja meillä viihdytään.
Liiketoimintamme kasvun tueksi etsimme nyt TUOTANNON PROSESSITEKNIKOITA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työhösi kuuluvat erilaiset puhdastilan työvaiheet; puolijohdelasereiden ja niihin pohjautuvien laitteiden valmistus ja testaus sekä laadunhallinnan ja valmistusprosessin dokumentointi. Työskentelet osaksi mikroskoopin avulla puhdastilaympäristössä ja puhdastilavaatteissa. Työ sisältää myös elektroniikan kokoonpanotehtäviä.
Työssäsi tarvitset sorminäppäryyttä, käden taitoja ja tarkkaa keskittymistä. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa tietokoneiden käyttöä sekä kykyä ymmärtää (ja tuottaa) englanninkielisiä työohjeita. Aiempi kokemus puolijohde-, elektroniikka-, tai lääketeollisuudesta sekä kokemus tietokonepohjaisesta tuotannonohjauksesta ja laadunhallinnasta ovat eduksi. Eduksi on myös kokemus laboratoriokemikaalien käsittelystä tai laboratoriotyövälineistä. Työ alkaa koulutusjaksolla jolloin työaikasi tulee olemaan 37,5h/vko klo 7-17 välillä. Jatkossa työ on vuorotyötä.

Vaikka arvostammekin kokemusta, oikea asenne ja motivaatio ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Tukenasi on ammattitoinen ja mukava tiimi sekä käytössäsi asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet. Hae tätä paikkaa 06.10.2019 mennessä osoitteessa adecco.fi. Lisätietoja antaa Helena Kiviranta p. 050 444 4456. helena.kiviranta@adecco.fi.

Modulight on vuonna 2000 perustettu yritys joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa lasereita lääketieteeseen, genetiikkaan ja muihin sovelluksiin. Yrityksen liiketoiminta kasvaa nopeasti ja kannattavasti. Pääosa myynnistä suuntautuu Yhdysvaltoihin, mutta toimitamme laitteita ympäri maailmaa. Laitteitamme käytetään mm. kymmenissä sairaaloissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa erilaisiin syöpähoitoihin.