(Poistunut julkaisusta)

Prosessisuunnittelija
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme Turun ja Jyväskylän toimistoihimme

Prosessisuunnittelijaa

Prosessisuunnittelija toimii vahvasti asiakas- ja viranomaisrajapinnassa. Asiakkaamme odottavat aktiivista otetta tekemiseen, asiantuntijuutta eri prosessien toiminnasta sekä hyvää asiakaspalvelua.

Tehtävä sisältää kemian-, elintarvike- lääke- ja energiateollisuuden prosessisuunnittelua projektien konsepti-, perus- ja toteutussuunnitteluvaiheessa. Prosessisuunnittelija tulee toimimaan isojen prosessisuunnittelutehtävien suunnittelijana sekä asiantuntijana.

Vaatimuksena on prosessi-, kemian- tai energiatekniikan DI-tutkinto. Muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Vahvan teoreettisen pohjan lisäksi arvostamme käytännön kokemusta teollisuudesta ja/tai käyttöönotoista ainakin yhdeltä yllä olevalta teollisuudenalalta. Luova ongelmanratkaisukyky ja suunnitteluratkaisujen sovittaminen asiakkaidemme tarpeisiin on kokeneelle prosessisuunnittelijallemme luontaista. Tehtävä vaatii ymmärrystä myös laitos-, sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelusta.

Odotamme sinulta:

  • kemian osaamista tai energiatekniikan osaamista
  • joustavuutta ja positiivista asennetta
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä
  • englannin kielen osaamista, muu kielitaito eduksi
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme prosessisuunnittelijalle haasteellisen ympäristön vaativien prosessisuunnittelutehtävien ja kokeneiden suunnittelijoidemme joukossa. Projektien kansainvälisyys tarkoittaa myös matkustamista ja tarvittaessa oleskelua ulkomaan kohteissa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen rekrytointisivujemme www.elomatic.com/tyopaikat kautta 16.7.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Prosessi- ja kemiantekniikka Turku:  29.6.18 asti Martin Stjernberg 0400-838238, martin.stjernberg@elomatic.com

Energiatekniikka Jyväskylä: 16.7.2018 asti Jussi-Matti Leppälä 0400 36 5641, jussi-matti.leppala@elomatic.com