Prosessisuunnittelija Outotecille Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Etsimme nyt prosessisuunnittelijaa laitossuunnitteluprojektien pariin asiakkaallemme Outotecille! Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään prosessisuunnittelun parissa osana kokenutta tiimiä. Myöhemmin urapolkusi on mahdollista kehittyä muihin tehtäviin teknologiayrityksessä. Mikäli sinulla on jo hieman aiempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta ja haluat aktiivisesti viedä osaamistasi uudelle tasolle projektiympäristössä, tämä voi olla sopiva tehtävä sinulle! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tämä tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle tai jo hieman kokemusta kartoittaneelle henkilölle, joka haluaa kehittyä prosessisuunnittelun parissa kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävässä tulet työskentelemään laitossuunnittelu- ja toimitusprojektien parissa osana ammattitaitoista ja kansainvälistä tiimiä. Pääset suunnittelemaan uusia rikastamo- ja suodattamolaitoksia asiakkaille ympäri maailman. Aluksi työskentelet kokeneempien prosessisuunnittelijoiden tukena ja osaamisesi karttuessa tulet saamaan myös vaativampia työtehtäviä.

Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus esimerkiksi juuri valmistuneelle insinöörille päästä työskentelemään ja kehittymään johtavassa teknologiayrityksessä osana osaavaa tiimiä!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osana ammattitaitoista tiimiä
* Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Laitosprojektien prosessisuunnittelu
* PI-kaaviosuunnittelu
* Laitosten perusratkaisujen määrittely
* Osaamisen mukaan osallistuminen laitoksen päälaitteiden mitoitukseen, hankintaan ja toimitukseen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tekninen koulutustausta (AMK/DI), esimerkiksi kemiantekniikan tai prosessitekniikan parista. Toivomme lisäksi aiempaa työkokemusta teollisuuden alalta (esim. harjoittelut/kesätyöt) sekä CAD-osaamista. Tehtävä sopii hyvin sinulle, joka olet motivoitunut kehittymään ja innokas oppimaan uutta. Tehtävä edellyttää aktiivista, ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:


* Prosessi- tai kemiantekniikan insinöörin tutkintoa (AMK/DI)
* CAD-osaamista ja kiinnostusta oppia uusia työkaluja
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
* Hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä proaktiivista työotetta


Eduksi katsomme:


* Kokemuksen prosessisuunnittelusta
* Kokemuksen prosessiteollisuudesta esim. osana harjoittelua
* Kokemuksen MicroStation ja AVEVA Diagrams -ohjelmista


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatkosta voi neuvotella
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1333771
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo