(Poistunut julkaisusta)

Prosessisuunnittelija - Lappeenranta, Imatra
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Insinööritoimisto Metso Oy on vuonna 1981 Imatralla perustettu insinööritoimisto, jolla on yli 30 vuoden kokemus teollisuuden sähkö-, automaatio- ja mekaniikkasuunnittelusta. Metson erityisosaamisiin kuuluvat tuotannon ylläpitosuunnittelu sekä erilaiset asennusvalvontatehtävät.Yrityksen toimeksiantajia ovat prosessi- ja konepajateollisuuden yritykset, julkisen sektorin organisaatiot sekä rakennusliikkeet. Toimipisteet ovat Imatralla ja Lappeenrannassa.Insinööritoimisto Metso Oy on osa Comatec Groupia, joka on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Yritys työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Yritys tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisut perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Yrityksen tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.
Etsimme asiakasyrityksellemme Insinööritoimisto Metso Oy:lle Imatralle/Lappeenrantaan Prosessisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät paperi- ja selluteollisuuden prosessisuunnittelua sekä laitos- ja putkistosuunnittelua.

Odotamme sinulta

  • Kone-, prosessi- tai kemiantekniikan insinööri tai DI
  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta prosessi- putkisto tai laitossuunnittelusta
  • Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä tai sen vetäjänä
  • Hallitset kokonaisuuksia, mutta pystyt toimimaan tuloksekkaasti asiantuntijana myös suunnitteluprosessien yksittäisissä haasteissa.
Kokemus sellu- ja paperiprosesseista on tehtävässä välttämätöntä. Projektinhallintataidot sekä työkokemus muusta prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Yrityksessä panostetaan aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lähetä siis hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 23.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi